Aladdin Dzsinije eredetileg zöld volt

disney rajzfilm

Mára már ikonikussá váltak a legismeretebb Disney-mesék karakterei, de Hófehérke, a Szörnyeteg és Ursula, a tengeri boszorkány is nagyon máshogy nézhetett volna ki. Megmutatjuk hogyan.

0 Tovább

A Gyűrűk ura is sokkal viccesebb, ha Queen szól alatta

A Suicide Squad Bohemian Rhapsody-s előzetesének mintájára kapotak egy hasonól videót Szürke Gandalfék is, ami szépen rávilágít, hogy a nagy pátosz csak álca: Középfölde idiótákkal van tele.

0 Tovább

A Suicide Squad jobb lesz, mint a Bosszúállók?

Simán elképzelhető, a film új trailere - hála többek között a meglepő Bohemian Rapsody-nak - elég ütősre sikerült.

suicide squad előzetes

Míg a Marveles szuperhősfilmek nagyon sokadszor is ugyanazt a lájtos, jópofizós humort használják (még a nagyon is 18+-os Deadpool előzeteséből is ez érződik), ami mára borzasztóan unalmassá vált, addig az Öngyilkos osztag egy sokkal durvább, darkosabb filmnek tűnik.

0 Tovább

Ben Kenobi szerelembozótja

star wars

Hipnotikus videón mesél az öreg jedi - amolyan felvilágosító jelleggel - Luke Skywalkernek férfi és nő kapcsolatáról. Egy rejtélyes bűnügy is szóba kerül, ahogy a gasztronómia, a múlt, és egy csirke-kacsa-asszony izé is.

0 Tovább

A fekete-narancs X-szárnyú belülről is jól néz ki

Kijött a szokásos, keresztmetszeti ábrás képeskönyv az új Star Wars-filmhez, ezekből kiderül, hogyan is működnek a sosemvolt űrhajók.

star wars

Nagyobb méret

Érdekes? Közepesen (azaz nem). Szép? Igen. Spoileres? Kicsit.

3 Tovább

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog