Most te is fénykardlengető Jedi lehetsz, elég hozzá egy okostelefon

Csodás játékot robbantott a Google, és a legszebb benne, hogy nem kell hozzá más, csak egy számítógép Chrome böngészővel, és egy okostelefon. Egy pofonegyszerű kalibráció után máris a telefonunkkal hadonászva irthatjuk a rohamosztagosokat.

játék

Mivel nem vagyok Jedi (max szeretem azt képzelni), és az Erő sincs annyira vele, elég gyakran meghaltam a rám zúdított sortűzben, de az első párbajig azért sikerült eljutnom. Ahol agyonvertek.

0 Tovább

Megint új Star Wars-trailereket kapunk, vajon a bemutató után is jön még pár?

December 18-án végre velünk lesz az Erő!

0 Tovább

A Millenium Falcon földhöz csapódik a SW új, kínai trailerében

Rengeteg más új jelenet is van: párbeszédek, bolygók, csaták, robbanások.

3 Tovább

Itt egy titkos Star Wars promó?

Nem teljesen világos, hogy miért kapta a Secret megnevezést a legfrissebb videó - biztos valami értelmetlen fantázianév -, viszont Han Solo csak rátukmálja benne azt sugárvetőt Reyre, ami már korábbi előzetesekben is szerepelt, és az ismerős, electrobatonos rohamosztagos is vagánykodik egy kicsit még.

0 Tovább

Leia tábornok büszkén néz, egy TIE-vadászgép szétkenődik a falon

Újabb promókkal hirdetik a Csillagok háborúját (magyar bemutató 11 nap múlva). Óriási meglepetések nincsenek, de pár új képkocka azért előkerült.

0 Tovább

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog