Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Édesanyám, én nem ilyen Star Warst akartam

Bemutatták végre a legújabb Csillagok háborúját, kár hogy az egyéves felszopás után őrült csalódás volt a film. Talán nem is lehetett volna másképp, a félelmetesen jól működő marketinggépezett biztosra ment, tök mindegy, hogy valójában milyen film lett az Ébredő Erő, mindenki kíváncsi rá.

Innentől kezdve masszív spoilerek.

52 Tovább

Boba Fett maszk nélkül is feltűnik Felhővárosban

A Millenium Falcon pedig csak szerepel az előzménytrilógiában. Itt van 10 őrült jó easter egg a Csillagok háborújából, amit eddig nem ismertél.

easter egg lista

0 Tovább

Most te is fénykardlengető Jedi lehetsz, elég hozzá egy okostelefon

Csodás játékot robbantott a Google, és a legszebb benne, hogy nem kell hozzá más, csak egy számítógép Chrome böngészővel, és egy okostelefon. Egy pofonegyszerű kalibráció után máris a telefonunkkal hadonászva irthatjuk a rohamosztagosokat.

játék

Mivel nem vagyok Jedi (max szeretem azt képzelni), és az Erő sincs annyira vele, elég gyakran meghaltam a rám zúdított sortűzben, de az első párbajig azért sikerült eljutnom. Ahol agyonvertek.

0 Tovább

Megint új Star Wars-trailereket kapunk, vajon a bemutató után is jön még pár?

December 18-án végre velünk lesz az Erő!

0 Tovább

A Millenium Falcon földhöz csapódik a SW új, kínai trailerében

Rengeteg más új jelenet is van: párbeszédek, bolygók, csaták, robbanások.

3 Tovább

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog