Így még biztos nem láttad a jediket

Nagyon érdekes montázs került fel a netre: a képen a fiatal Anakin Skywalker és Obi-Wan Kenobi látható. Az őket játszó eredeti színészek (Sebastian Shaw és Alec Guinness) fiatalkori fotóját illesztették rá a jediköntösökre.

0 Tovább

Ez egy óriási spoiler a Trónok harca új előzetesében?

A sorozat nézői egy éve, a könyv olvasói még régebb óta agyalnak sztori egyik fordulatán. Most kiderült a nagy titok? Spoiler.

1 Tovább

Ilyen remek Star Wars-kisfilmet is ritkán lát az ember

star wars

A Darth Maul kiképézéséről szóló rajongói filmecskében jobb fénykardozás van , mint néhány igazi Csillagok háborúja részben.

0 Tovább

A 10 legjobb filmes csavar

10 különböző kategória, mindegyikben egy nyertes - a CineFix összeszedte, melyek a legmegdöbbentőbb fordulatok a filmtörténeteben. Vigyázat, nagyon-nagyon spoileres anyag következik, csak az kattintson, aki nem bánja, hogy lelőnek egy csomó poént.

4 Tovább

Ezek a világ legdrágább legókészletei

Nem véletlenül mondják, hogy jobb befektetés, mint az arany.

Legalábbis erről cikkezett tavaly a Telegraph, és most is ők hozták le a 14 legértékesebb készlet listáját. Nem az eredeti árakról beszélünk, hanem arról, hogy emelkedett meg a ritkább készletek értéke az idő múlásával.

1 Tovább

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog