Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Minden eddiginél darkosabbnak tűnik az új Star Wars-film

Itt az első trailer a Zsivány Egyeshez, ez lesz az a film, ami az Új Remény előtt játszódik, és arról szól, hogy lopták el a Halálcsillag terveit. Ha minden igaz, ennek nem lesz sok köze a Skywalker-családhoz sőt. Összeszedtük a legizgamlasabb részleteket.

Az előzetes alapján igazán sötét hangulatú lesz a film, sok zúzással, kevés felhőtlen jópofizással.

6 Tovább

Ma jön az új Star Wars első trailere

Ezt az előzetest is felvezették már a saját előzetesével. Ez lesz az az előzményfilm, ami a Halálcsillag terveinek ellopásáról szól.

Lesz benne feketee rohamosztagos és lángoló tatuini oszlopocska (vagy valami hasonló)

0 Tovább

Így még biztos nem láttad a jediket

Nagyon érdekes montázs került fel a netre: a képen a fiatal Anakin Skywalker és Obi-Wan Kenobi látható. Az őket játszó eredeti színészek (Sebastian Shaw és Alec Guinness) fiatalkori fotóját illesztették rá a jediköntösökre.

0 Tovább

Ez egy óriási spoiler a Trónok harca új előzetesében?

A sorozat nézői egy éve, a könyv olvasói még régebb óta agyalnak sztori egyik fordulatán. Most kiderült a nagy titok? Spoiler.

1 Tovább

Ilyen remek Star Wars-kisfilmet is ritkán lát az ember

star wars

A Darth Maul kiképézéséről szóló rajongói filmecskében jobb fénykardozás van , mint néhány igazi Csillagok háborúja részben.

0 Tovább

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog