Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt egy titkos Star Wars promó?

Nem teljesen világos, hogy miért kapta a Secret megnevezést a legfrissebb videó - biztos valami értelmetlen fantázianév -, viszont Han Solo csak rátukmálja benne azt sugárvetőt Reyre, ami már korábbi előzetesekben is szerepelt, és az ismerős, electrobatonos rohamosztagos is vagánykodik egy kicsit még.

0 Tovább

Leia tábornok büszkén néz, egy TIE-vadászgép szétkenődik a falon

Újabb promókkal hirdetik a Csillagok háborúját (magyar bemutató 11 nap múlva). Óriási meglepetések nincsenek, de pár új képkocka azért előkerült.

0 Tovább

A kávéfőző és a lángpallos véletlen találkozása egy messzi-messzi galaxisban

Valami ilyesmi lenne, ha a Monthy Python rendezte volna az új Csillagok háborúját.

poszter gif

Az eredeti trilógiának amúgy van egy elég vicces és hasonló stílusú paródiája, az Űrgolyhók, érdemes megnézni.

0 Tovább

Gyönyörű új promót kapott a Csillagok háborúja

A különböző jelenetek összevágása helyett egy szépen animált reklámfilmet készített a Sky Movies nevű kábelcsatorna, így még az előzménytrilógia sem tűnik rossznak, pedig az.

1 Tovább

Csillagok háborúja, bemutatom Vissza a jövőbét

Luke Skywalker visszamegy Obi-Wan Kenobi időképével a múltba, hogy összehozza az anyját és az apját... mi van? A What's the Mashup? nevű Youtube-csatorna a két leghíresebb sci-fi filmsorozatot keverte össze, a végeredmény meglepően jók sikerült

0 Tovább

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog