Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Attila, a hun egy alulöltözött lány volt, ráadásul szivárványkarddal

A Fate/Grand Order nevű játékban egy csomó mitológiai és történelmi karakter verekedik egymással, hogy megszerezzék a Szent Grált.

Ez már alapból elég érdekes koncepció lenne, sőt, kifejezetten mókás lenne, ha a Napkirály mondjuk egy ragyogó jogarral verné agyon amolyan Mortal Kombat-féle módra a cilinderes-köpönyeges Hasfelmetsző Jacket.

0 Tovább

Obi-Wan majdnem feltámadt, Luke szemezett Vader sisakjával

Itt egy csomó érdekesség, legenda és elvetett ötlet a Csillagok háborúja kapcsán. Kiderül az is, hogyan született a zöld és a lila fénykard.

A Jedi visszatér egyik első vázlatában Obi-Wan hús és vér valójában tért volna vissza, hogy segítsen Luke-nak legyőzni Vadert. Kenobi feltámadása érdekes elképzelés, de tönkrevágta volna a dramaturgiát.

R2-D2 eredetileg angolul beszélt volna, ráadásul folyamatosan szarkasztikus megjegyzésekkel szórakoztatta volna a nézőket.

A Meet Joe Black sikere Brad Pitten kívül a Csillagok háborújának is köszönhető. Réges régen, 1998-ban még nem volt Youtube, és az új előzeteseket csak moziban lehetett megnézni. A Baljós árnyakét pedig a szerelmes-halálos dráma előtt vetítették, ezért sok Star Wars-rajongó jegyet váltott a filmre, megnézte a trailert, aztán eljött a moziból.

Tovább a tovább után.

0 Tovább

Megtalálod a vukit a képeken?

Régebben elég sikeresek voltak a Where's Waldo könyvek, ezekben egy csíkos ruhás, szemüveges figurát kellett megtalálni a legnagyobb tömegben.

A könyvnek számos, különböző tematikára épülő koppintása volt, most kijött a Star Wars-os, amiben Waldo (vagy magyarul Vili) helyett vukit kell keresni. Nem tűnik valami vészesnek, én nettó egy perc alatt kiszúrtam mindkét képen Csubakkát.

0 Tovább

Megépítették a kalapácsot, amit tényleg csak Thor emelhet fel

Elektromágnes és ujjlenyomat-olvasó kell hozzá, viszont ezt tényleg nem kaphatják csak úgy fel a rosszfiúk. Kivéve ha elég okosak, mint a videóban szereplő utolsó férfi, mert akkor simán.

0 Tovább

Új előzetest kapott a Flash és az Arrow

New Yorkban most tartottak egy Comic Cont, ami az egyik legnagyobb geekfesztivál, ilyenkor pedig csomó új infó derül ki a képregényes tartalmakról, pl a CW két, meglepően jó minőségű és sokak által nézett sorozatáról.

Érdekes, hogy a Flash új főgonosza Zoom lesz - a képregényekben ez a karakter azonos azzal a fordított Flash-sel, aki a sorozat első évadában szerepelt, és végül kitörölték az idősíkból, úgyhogy érdekes, itt mi lesz a háttérsztori. Mindenesetre Zoom is nagyon gyorsan tud futni, és a célja, hogy ő legyen az egyetlen speedster a multiverzumban, ez a cél pedig nem kompatibilis a Barry Allen létezésével.

Az Arrow pedig inkább misztikus irányba indul el, Damien Darhk, a negyedik évad főgonosza mindenféle csúnya varázslatokra képes. Ami érdekes, hogy az előzetesben feltűnik az elkapszált Constantine c. sorozat címszereplője, aki amolyan mágikus-okkult magánnyomozó, aki igyekszik minél több borsot törni a sátáni erők orra alá. A magyar nézők inkább a Keanu Reeves-féle filmből ismerhetik a karaktert, aki amúgy a Hellblazer képregény főszereplője eredetileg.

0 Tovább

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog