New Yorkban most tartottak egy Comic Cont, ami az egyik legnagyobb geekfesztivál, ilyenkor pedig csomó új infó derül ki a képregényes tartalmakról, pl a CW két, meglepően jó minőségű és sokak által nézett sorozatáról.

Érdekes, hogy a Flash új főgonosza Zoom lesz - a képregényekben ez a karakter azonos azzal a fordított Flash-sel, aki a sorozat első évadában szerepelt, és végül kitörölték az idősíkból, úgyhogy érdekes, itt mi lesz a háttérsztori. Mindenesetre Zoom is nagyon gyorsan tud futni, és a célja, hogy ő legyen az egyetlen speedster a multiverzumban, ez a cél pedig nem kompatibilis a Barry Allen létezésével.

Az Arrow pedig inkább misztikus irányba indul el, Damien Darhk, a negyedik évad főgonosza mindenféle csúnya varázslatokra képes. Ami érdekes, hogy az előzetesben feltűnik az elkapszált Constantine c. sorozat címszereplője, aki amolyan mágikus-okkult magánnyomozó, aki igyekszik minél több borsot törni a sátáni erők orra alá. A magyar nézők inkább a Keanu Reeves-féle filmből ismerhetik a karaktert, aki amúgy a Hellblazer képregény főszereplője eredetileg.