Ezért kellett annyi lázadó kémnek meghalnia?

Gyönyörű poszteren árulják a Halálcsillag terveit, kár, hogy egyelőre eldogyott az összes.

Kickstarteres projekt, a kért összeg több mint tízszeresét szedte össze. Nem is csodálom.

Katt a továbbra!

0 Tovább

A nejlondzsekis Aladdin megépítette a világ legjobb repülőszőnyegét

Ha ezzel nem nyeri el Jázmin hercegnő szívét (legalább a halloweeni buliban), akkor semmivel.

Videó lent, a tökéletes élményhez kapcsoljátok be a hangot!

0 Tovább

Jabba nélkül az aranybikini sem olyan megalázó

Nincs gond a homokkal, Leia hercegnő elég jól érzi magát a tengerparton.

1 Tovább

Valder, a Halálbolygó és egy kozmikus államszövetség

Ha soha nem tudtad, miről szól a Star Wars, itt egy remek összefoglaló.

0 Tovább

Harry Potter és fia is szerepelni fognak Rowling új színdarabjában

Az írónő Harry Potter és az elátkozott gyermek címmel folytatja az ezredforduló leghíresebb varázslós sztoriját. Most kikerült az első kép és a sztori szinopszisa.

E szerint: 

It was always difficult being Harry Potter and it isn’t much easier now that he is an overworked employee of the Ministry of Magic, a husband and father of three school-age children.

While Harry grapples with a past that refuses to stay where it belongs, his youngest son Albus must struggle with the weight of a family legacy he never wanted. As past and present fuse ominously, both father and son learn the uncomfortable truth: sometimes, darkness comes from unexpected places.

Azaz:

Harry Potternek mindig nehéz volt a dolga, és most sem könnyebb, hogy a Mágiaügyi Minisztérium túlhajtott munkatársaként, férjként, és három iskoláskorú gyermek apjaként egyszerre kell helytállnia.

Miközben Harry a múltjával küzd, ami csak nem akar ott maradni, ahova tartozik, addig legkisebb fia, Albus azzal a csaldi örökséggel szenved, amire soha nem vágyott. A múlt és a jelen egyre inkább egybeforr, és apának és fiának is meg kell tanulnia a barátságtalan igazságot: a sötétség néha a legváratlanabb helykről jön.

A kétrészes darabot jövő július 30-án mutatják be. Rowling a Pottermore oldalon azt írja, ez lesz a nyolcadik történet a Harry Potter-sorozatban.

0 Tovább

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog