Itt egy gigahosszú Star Wars-előzetes

A rajongók máris összevágták az eddig megjelent összes snittet egy 4K-s videóban.

0 Tovább

Úristen, mennyire király az új Star Wars előzetese

Űrcsaták, fénykardpárbaj, Han Solo, Leia hercegnő, Csuvi, valamint Luke Skywalker feltűnő hiánya. Mindjárt felébred az Erő.

2 Tovább

Hopp, itt van három új Star Wars-os videócska

Amerikai idő szerint hétfő este jön az új előzetes az Ébredő erőhöz, de már az a trailer is megkapta a maga előzetesét, íme.

0 Tovább

Attila, a hun egy alulöltözött lány volt, ráadásul szivárványkarddal

A Fate/Grand Order nevű játékban egy csomó mitológiai és történelmi karakter verekedik egymással, hogy megszerezzék a Szent Grált.

Ez már alapból elég érdekes koncepció lenne, sőt, kifejezetten mókás lenne, ha a Napkirály mondjuk egy ragyogó jogarral verné agyon amolyan Mortal Kombat-féle módra a cilinderes-köpönyeges Hasfelmetsző Jacket.

0 Tovább

Obi-Wan majdnem feltámadt, Luke szemezett Vader sisakjával

Itt egy csomó érdekesség, legenda és elvetett ötlet a Csillagok háborúja kapcsán. Kiderül az is, hogyan született a zöld és a lila fénykard.

A Jedi visszatér egyik első vázlatában Obi-Wan hús és vér valójában tért volna vissza, hogy segítsen Luke-nak legyőzni Vadert. Kenobi feltámadása érdekes elképzelés, de tönkrevágta volna a dramaturgiát.

R2-D2 eredetileg angolul beszélt volna, ráadásul folyamatosan szarkasztikus megjegyzésekkel szórakoztatta volna a nézőket.

A Meet Joe Black sikere Brad Pitten kívül a Csillagok háborújának is köszönhető. Réges régen, 1998-ban még nem volt Youtube, és az új előzeteseket csak moziban lehetett megnézni. A Baljós árnyakét pedig a szerelmes-halálos dráma előtt vetítették, ezért sok Star Wars-rajongó jegyet váltott a filmre, megnézte a trailert, aztán eljött a moziból.

Tovább a tovább után.

0 Tovább

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog