Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Valder, a Halálbolygó és egy kozmikus államszövetség

Ha soha nem tudtad, miről szól a Star Wars, itt egy remek összefoglaló.

0 Tovább

Harry Potter és fia is szerepelni fognak Rowling új színdarabjában

Az írónő Harry Potter és az elátkozott gyermek címmel folytatja az ezredforduló leghíresebb varázslós sztoriját. Most kikerült az első kép és a sztori szinopszisa.

E szerint: 

It was always difficult being Harry Potter and it isn’t much easier now that he is an overworked employee of the Ministry of Magic, a husband and father of three school-age children.

While Harry grapples with a past that refuses to stay where it belongs, his youngest son Albus must struggle with the weight of a family legacy he never wanted. As past and present fuse ominously, both father and son learn the uncomfortable truth: sometimes, darkness comes from unexpected places.

Azaz:

Harry Potternek mindig nehéz volt a dolga, és most sem könnyebb, hogy a Mágiaügyi Minisztérium túlhajtott munkatársaként, férjként, és három iskoláskorú gyermek apjaként egyszerre kell helytállnia.

Miközben Harry a múltjával küzd, ami csak nem akar ott maradni, ahova tartozik, addig legkisebb fia, Albus azzal a csaldi örökséggel szenved, amire soha nem vágyott. A múlt és a jelen egyre inkább egybeforr, és apának és fiának is meg kell tanulnia a barátságtalan igazságot: a sötétség néha a legváratlanabb helykről jön.

A kétrészes darabot jövő július 30-án mutatják be. Rowling a Pottermore oldalon azt írja, ez lesz a nyolcadik történet a Harry Potter-sorozatban.

0 Tovább

Itt egy gigahosszú Star Wars-előzetes

A rajongók máris összevágták az eddig megjelent összes snittet egy 4K-s videóban.

0 Tovább

Úristen, mennyire király az új Star Wars előzetese

Űrcsaták, fénykardpárbaj, Han Solo, Leia hercegnő, Csuvi, valamint Luke Skywalker feltűnő hiánya. Mindjárt felébred az Erő.

2 Tovább

Hopp, itt van három új Star Wars-os videócska

Amerikai idő szerint hétfő este jön az új előzetes az Ébredő erőhöz, de már az a trailer is megkapta a maga előzetesét, íme.

0 Tovább

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog