Itt az első kép az új Harry Potter-filmből

Amiben nem is szerepel Harry Potter, mert 100 évvel korábban játszódik, ráadásul Amerikában. A Legendás állatok és megfigyelésük főszereplője Newt Scamander, akit Eddie Redmayne alakít.

0 Tovább

A nő az egyetlen jó dolog az új, gagyi Bondban

A Spectre megpróbál visszatérni a James Bond-sorozat gyökereihez, sajnos kevés sikerrel. A rengeteg egysoros beszólás, kütyü, ostoba (és teljesen felesleges) kiegészítőkkel operáló verőember és szofisztikált kínzóeszköz tényleg megidézi a korábbi érákat. Viszont a mai trendeket követő Craig-filmek és főleg a komor Skyfall után az ember pontosan érzi, hogy ezekre a 2010-es években semmi szükség, sőt.

2 Tovább

Sokkal érzékibben nyomult Leia Luke-ra

Itt van 10 kimaradt jelenet a Csillagok háborújából. Párat egyáltalán nem kár, hogy kivágtak végleges változatból, de sok közülük simán javított volna a filmeken.

A kis Greedo már gyerekkorában sem tudta, nem érdemes először ütni, C-3PO simán kinyír egy rohamosztagost, Leia pedig úgy rámászott a sebesült Luke-ra, hogy utána már nehéz lett volna bemagyarázni, hogy testvérek.

0 Tovább

Jedi-rend :(

Pont amikor azt hittem, hogy nem is szar a Csillagok háborúja szinkronos előzetese, kiderült, hogy mégis az.

Egyrészt: már megint fahangja van a szereplőgárda jelentős részének. Másrészt: az eredeti megfogalamzásban Jedi szerepel, ami azért elegáns, mert egyszerre jelenthet egy Jedit (Luke-ot), több Jedit, mondhatni Jediket (Luke, Kenobi, Yoda), illetve a Jedik szervezetét, a Jedi-rendet, amit a magyar szinkronosok választottak.

Kár :(

0 Tovább

Ezért kellett annyi lázadó kémnek meghalnia?

Gyönyörű poszteren árulják a Halálcsillag terveit, kár, hogy egyelőre eldogyott az összes.

Kickstarteres projekt, a kért összeg több mint tízszeresét szedte össze. Nem is csodálom.

Katt a továbbra!

0 Tovább

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog