Ezek az új űrhajók lesznek a következő Star Warsban

Nincs Csillagok háborúja egy-két új járgány nélkül, most kiszivárgott két kép. Az egyiken egy birodalmi TIE Strikernek nevezett masina láthatú, a másikon a lázadók U-szárnyú gépe.

star wars

Nem érdemes még készpénznek venni a hajókat, de jól néznek ki, illenek a SW univerzumába. A Zsivány Egyes decemberben jön.

via

2 Tovább

Miért vágja ketté Oli úr Gábor Gábort egy fénykarddal?

A Galaktikus szomszédok a popkultúra két Halálcsillagát, a Star Warst és a Szomszédok c. sorozatot vegyíti remek módon, de nincs is ebben semmi új, a különböző részek már évek óta keringenek az interneten. Most itt a legújabb, ebbe már Az ébredő Erőben szereplő jelenetek kerültek.

star wars

0 Tovább

Ma jön az új Star Wars első trailere

Ezt az előzetest is felvezették már a saját előzetesével. Ez lesz az az előzményfilm, ami a Halálcsillag terveinek ellopásáról szól.

Lesz benne feketee rohamosztagos és lángoló tatuini oszlopocska (vagy valami hasonló)

0 Tovább

Így még biztos nem láttad a jediket

Nagyon érdekes montázs került fel a netre: a képen a fiatal Anakin Skywalker és Obi-Wan Kenobi látható. Az őket játszó eredeti színészek (Sebastian Shaw és Alec Guinness) fiatalkori fotóját illesztették rá a jediköntösökre.

0 Tovább

Ilyen remek Star Wars-kisfilmet is ritkán lát az ember

star wars

A Darth Maul kiképézéséről szóló rajongói filmecskében jobb fénykardozás van , mint néhány igazi Csillagok háborúja részben.

0 Tovább
«
123

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog