Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Új hét, új Star Wars-jelenetek

Szökevény TIE Fighter, Han Solo sugárvetője új gazdára talál, Finn fénykardozik egy kicsit ismét.

Mikor lesz már december?

3 Tovább

Ilyen az, amikor egy koreai, nyálas fiúbanda a fénykardról ír nyökögős dalt

Soha nem hallottam még az Exo nevű együttesről, pedig híresek ők, még magyar rajongói oldaluk is van. Az érzelmes fiatalok a Walt Disney koreai részlegével karöltve készítettek egy dalt (ergó reklámot), aminek Lightsaber a címe, és a klipben is feltűnik a Jedi-fegyver.

A szöveget sajnos nem értem, csak remélni tudom, hogy a fénykardot metaforikusan is lehet értelmezni.

0 Tovább

Valder, a Halálbolygó és egy kozmikus államszövetség

Ha soha nem tudtad, miről szól a Star Wars, itt egy remek összefoglaló.

0 Tovább

Úristen, mennyire király az új Star Wars előzetese

Űrcsaták, fénykardpárbaj, Han Solo, Leia hercegnő, Csuvi, valamint Luke Skywalker feltűnő hiánya. Mindjárt felébred az Erő.

2 Tovább

Obi-Wan majdnem feltámadt, Luke szemezett Vader sisakjával

Itt egy csomó érdekesség, legenda és elvetett ötlet a Csillagok háborúja kapcsán. Kiderül az is, hogyan született a zöld és a lila fénykard.

A Jedi visszatér egyik első vázlatában Obi-Wan hús és vér valójában tért volna vissza, hogy segítsen Luke-nak legyőzni Vadert. Kenobi feltámadása érdekes elképzelés, de tönkrevágta volna a dramaturgiát.

R2-D2 eredetileg angolul beszélt volna, ráadásul folyamatosan szarkasztikus megjegyzésekkel szórakoztatta volna a nézőket.

A Meet Joe Black sikere Brad Pitten kívül a Csillagok háborújának is köszönhető. Réges régen, 1998-ban még nem volt Youtube, és az új előzeteseket csak moziban lehetett megnézni. A Baljós árnyakét pedig a szerelmes-halálos dráma előtt vetítették, ezért sok Star Wars-rajongó jegyet váltott a filmre, megnézte a trailert, aztán eljött a moziból.

Tovább a tovább után.

0 Tovább
123
»

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog