Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Videóval jelentették be: forog a Star Wars 8. része

Reméljük tényleg ott folytatódik a film, ahol az előzőt abbahagyták, és szisszenni fog a zöld fénykard is.

0 Tovább

Így lettek 100 év alatt egyre rusnyábbak a zombik

zombik

Hatalmas népszerűségnek örvendenek manapság az élőhalottak. A sikerüket lehet mindenféle szociológiai párhuzammal magyarázni. Agyatlan fogyasztói tömegeket, a nyugati civilizációt fenyegető más kultúrköröket, vagy úgy általában az emberi lélekben lakozó, a tudatos énnel szemben álló állati ösztönöket is szimbolizálhatják a zombihordák.

0 Tovább

Aladdin Dzsinije eredetileg zöld volt

disney rajzfilm

Mára már ikonikussá váltak a legismeretebb Disney-mesék karakterei, de Hófehérke, a Szörnyeteg és Ursula, a tengeri boszorkány is nagyon máshogy nézhetett volna ki. Megmutatjuk hogyan.

0 Tovább

A Gyűrűk ura is sokkal viccesebb, ha Queen szól alatta

A Suicide Squad Bohemian Rhapsody-s előzetesének mintájára kapotak egy hasonól videót Szürke Gandalfék is, ami szépen rávilágít, hogy a nagy pátosz csak álca: Középfölde idiótákkal van tele.

0 Tovább

A Suicide Squad jobb lesz, mint a Bosszúállók?

Simán elképzelhető, a film új trailere - hála többek között a meglepő Bohemian Rapsody-nak - elég ütősre sikerült.

suicide squad előzetes

Míg a Marveles szuperhősfilmek nagyon sokadszor is ugyanazt a lájtos, jópofizós humort használják (még a nagyon is 18+-os Deadpool előzeteséből is ez érződik), ami mára borzasztóan unalmassá vált, addig az Öngyilkos osztag egy sokkal durvább, darkosabb filmnek tűnik.

0 Tovább

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog