Miért vágja ketté Oli úr Gábor Gábort egy fénykarddal?

A Galaktikus szomszédok a popkultúra két Halálcsillagát, a Star Warst és a Szomszédok c. sorozatot vegyíti remek módon, de nincs is ebben semmi új, a különböző részek már évek óta keringenek az interneten. Most itt a legújabb, ebbe már Az ébredő Erőben szereplő jelenetek kerültek.

star wars

0 Tovább

Ennél addiktívabb játékkal ma már nem játszol

A Slitherio régi nokiás Kígyó többjátékos változata, ráadásul ügyesen kell takitikázni - elérni, hogy ütközzön a másik -, hogy felfalhassuk a többieket. Kicsit olyan érzés, mint amikor az ideges sofőrök versenyeznek egymással, hogy megmutassák ki a jani. Ha nem jön össze, bosszantó, ha mégis, nagyon kielégítő. Abbahagyni viszont nehéz.

0 Tovább

Így lesz Sherlock Holmesból mágus

A Marvel csak úgy ontja magából a képregényfilmeket, kár, hogy mindegyik egy azon kaptafára készül. A Doctor Strange viszont talán megtöri a rókabőr-átkot, mutánsok, Vasemberek és szuperkatonák után a mágia felé nyit a stúdió.

A Sherlockként híressé vált Benedict Cumberbatch főszerepel a filmben, aminek őszintén szólva egyáltalán nem valami izgalmas az előzetese, de ez az első mozgókép amit láthatunk belőle. Ennek ellenére a dolog még lehet jó, kellemes vérfrissítés.

0 Tovább

Minden eddiginél darkosabbnak tűnik az új Star Wars-film

Itt az első trailer a Zsivány Egyeshez, ez lesz az a film, ami az Új Remény előtt játszódik, és arról szól, hogy lopták el a Halálcsillag terveit. Ha minden igaz, ennek nem lesz sok köze a Skywalker-családhoz sőt. Összeszedtük a legizgamlasabb részleteket.

Az előzetes alapján igazán sötét hangulatú lesz a film, sok zúzással, kevés felhőtlen jópofizással.

6 Tovább

Ma jön az új Star Wars első trailere

Ezt az előzetest is felvezették már a saját előzetesével. Ez lesz az az előzményfilm, ami a Halálcsillag terveinek ellopásáról szól.

Lesz benne feketee rohamosztagos és lángoló tatuini oszlopocska (vagy valami hasonló)

0 Tovább

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog