Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kiszúrod a magyarokat az év legjobb áprilisi "tréfáján"?

Habár kevés bénább dolog van, mint az áprilisi tréfálkozás, idén sikerült pár igen érdekeset összehozni. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a Reddit nevű oldal óriási közösségi festménye lett.

0 Tovább

Úgy repül, mint a Vasember

Richard Browning brit feltaláló már le is védette a miniatűr sugárhajtású hajtóművekből épített spéci ruháját, amivel hasonlóan tud repülni, mint a Marvel képregényekből és filmekből ismert Tony Star.

3 Tovább

Ettől kirázza a hideg a Trónok harca rajongóit

Serj Tankian, a System of a Down énekese adta elő a sorozat második lehíresebb számát, a Rains of Castamere-t, a Lannisterek "Ne Packázz Velünk, Mert Úgy Becsicskítunk, Hogy A Saját Anyád Nem Ismer Rád" nótáját.

0 Tovább

Még több Vader, Halálcsillag és spoiler a Rogue One nemzetközi trailerében

Fantasztikusan menő képsorok kerültek be a legújabb videóba, kár, hogy a sztoriból is elég sok csavart lelőnek (leglaábbis most úgy tűnik). Csak az kattintson, akit ez nem zavar!

1 Tovább

Ezek az új űrhajók lesznek a következő Star Warsban

Nincs Csillagok háborúja egy-két új járgány nélkül, most kiszivárgott két kép. Az egyiken egy birodalmi TIE Strikernek nevezett masina láthatú, a másikon a lázadók U-szárnyú gépe.

star wars

Nem érdemes még készpénznek venni a hajókat, de jól néznek ki, illenek a SW univerzumába. A Zsivány Egyes decemberben jön.

via

2 Tovább

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog