Még több Vader, Halálcsillag és spoiler a Rogue One nemzetközi trailerében

Fantasztikusan menő képsorok kerültek be a legújabb videóba, kár, hogy a sztoriból is elég sok csavart lelőnek (leglaábbis most úgy tűnik). Csak az kattintson, akit ez nem zavar!

0 Tovább

Ezek az új űrhajók lesznek a következő Star Warsban

Nincs Csillagok háborúja egy-két új járgány nélkül, most kiszivárgott két kép. Az egyiken egy birodalmi TIE Strikernek nevezett masina láthatú, a másikon a lázadók U-szárnyú gépe.

star wars

Nem érdemes még készpénznek venni a hajókat, de jól néznek ki, illenek a SW univerzumába. A Zsivány Egyes decemberben jön.

via

2 Tovább

Ő lesz a fiatal Han Solo

Igaznak bizonyultak a pletykák, a szerepre Alden Ehrenreich-et castingolták, akit leginkább a legutóbbi Coen-filmből, az Ave, Cézárból ismerhet a nagyközönség.

1 Tovább

Ezt a pletykát nehéz elhinni a Star Wars VIII-ról

Harry és William hercegek látogatták meg pár napja a Pinewood Studiost, ahol Az ébredő erő folytatását forgatják.

0 Tovább

Miért vágja ketté Oli úr Gábor Gábort egy fénykarddal?

A Galaktikus szomszédok a popkultúra két Halálcsillagát, a Star Warst és a Szomszédok c. sorozatot vegyíti remek módon, de nincs is ebben semmi új, a különböző részek már évek óta keringenek az interneten. Most itt a legújabb, ebbe már Az ébredő Erőben szereplő jelenetek kerültek.

star wars

0 Tovább

Sugárvető

blogavatar

"A sugárvető kis mennyiségű tibbanna gázt ionizál, majd a forró plazmát kilövi a fegyver csövéből. A galaxisban több száz típusú sugárvető található meg, kezdve a karabélyoktól, a mesterlövész fegyvereken át, egészen a kis zsebpisztolyokig."

Reblog